JE DOBOJOVÁNO - sláva vítězům, čest poraženým.

10.12.2012 14:32

     V loňském roce byl odehrán velmi úspěšný 1. ročník podnikové soutěže v bowlingu – BARUM  BOWLING AMATEUR LEAGUE ( dále už jen BBAL ).

     Cílem soutěže bylo umožnit všem hráčům bowlingu z řad současných i bývalých zaměstnanců sestavit vlastní TÝM a porovnat svou výkonnost s kolegy z ostatních útvarů naší společnosti.

Soutěž byla pro velký zájem  rozdělena do 3 částí:

  1. JARNÍ:           4.1. - 28.5.2012, tuto část odehrálo 12 týmů,které reprezentovalo celkem 93 hráčů.
  2. PODZIMNÍ: 12.6.-16.10.2012, zde hrálo 9 týmů reprezentovaných 62 hráči.
  3. FINÁLOVÁ: 23.10.-9.12.2012, do této části se probojovalo 12 nejúspěšnějších týmů z JARNÍ a PODZIMNÍ části.

 

     První ročník BBAL se hrál na bowlingových drahách Restaurace u Mašinky dle pravidel Amatérské Bowlingové Ligy ( ABL ), kde k jednotlivým zápasům nastupují vždy 3 nominovaní hráči z 8 možných členů týmu. Během 1. ročníku BBAL bylo ve 26. soutěžních dnech odehráno 440 utkání ve kterých to nejednou hodně jiskřilo a často o vítězství rozhodla jediná kuželka.

     O vítězi 1. ročníku BBAL se rozhodovalo v NEDĚLI  9.12.2012, kdy se utkaly v závěrečných bojích čtyři nejúspěšnější týmy finálové části 1. ročníku BBAL.

     Finále 1. ročníku BBAL se neslo v duchu nervozity hráčů, kterou způsobila přítomnost pohárů a cen pro vítěze + zodpovědnost jednotlivých hráčů za svůj výkon ve prospěch svého týmu. Tak jsme sice neviděli nadprůměrné výkony, ale o to zajímavější byl boj o celkového vítěze 1. ročníku BBAL.

     Po prvním kole byl boj o vítěze 1. ročníku BBAL pro všechny týmy otevřený. Rozdíl mezi 1. a 4. místem byl pouhých 24 bodů !

     Ve druhém kole napětí rostlo a všichni hráči včetně svých fanoušků počítali každou spadlou kuželku. Pověstné štěstíčko v tomto kole opustilo Tým Barum STRIKERS (Divize I.), který celkovým součtem 852 bodů skončil na nepopulárním 4.místě. Jen malý krůček (1 bod) dělil tým Šesté Kolony (Divize PI) od 2 místa a tak celkovým ziskem 873 bodů skončil  na 3. místě.  Hodně štěstíčka měl tým Osmi Zbytečných (DPM), který rozdílem 1 kuželky, náhozem 874 bodů získal  2. místo. CELKOVÝM VÍTĚZEM 1. ročníku se stal tým Šproc (CVT), který vyrovnanými výkony v obou kolech získal 890 bodů a tímto náhozem vybojoval  1. místo.

     Po skončení FINÁLOVÝCH bojů předal ceny nejlepším hráčům, hráčkám a týmům pan Josef  Fleischmann, zástupce naší odborové organizace pod jejíž  záštitou se 1. ročník BBAL hrál.

     Veškeré informace a výsledky 1.ročníku BBAL naleznete na síťových discích “O“ a “T“ ve složkách BBAL Bowling a na internetové adrese www.bbal.webnode.cz včetně krátkých videí z jednotlivých soutěžních dnů.

     Cíl soutěže byl naplněn, o čemž svědčí zájem hráčů a týmů zúčastnit se 2. ročníku BBAL, který bude probíhat v letošním roce. Zatím je  přihlášeno již 18 týmů.

     Pokud máte i Vy zájem o tuto soutěž, tak se ještě můžete nejpozději do 18.1.2012 přihlásit na výše uvedené internetové adrese, nebo mě můžete telefonicky kontaktovat.

     Závěrem bych chtěl poděkovat Všem, kteří se jakýmkoliv způsobem podíleli na naplnění myšlenky uspořádat podnikovou soutěž v Bowlingu a obětovali část ze svého volného času pro realizaci této akce. Věřím, že pro většinu spolupracovníků byl 1. ročník BBAL příjemným zpestřením volného času, při kterém se seznámili se spolupracovníky průřezově přes celou výrobu včetně servisních útvarů. 

     Do nového roku přeji Všem příznivcům bowlingu a nejen jim hodně štěstí, zdraví a sportovních úspěchů.

 
 

'; template.withoutRecords = ''; template.htmlPrefix = ''; template.htmlSuffix = '
'; template.rowDelimiter = ''; template.rowGroupDelimiter = ''; template.rowGroup = ''; template.rowsInfo = ''; template.backLink = 'https://cms.bbal.webnode.cz/';var formatter = new TemplateFormatter(template); formatter.blockIdentifier = 'detailScriptInside'; formatter.addObserver(new PageDataObserver('news.title')); return formatter; } $('detailScriptInside')._getUsotCollection = function() { var usot_id = 'detailScriptInside'; var usotName = 'news'; var coll = new UsotCollection(); coll.setLangMetadataType('fe'); coll.outputFormatter = $(usot_id)._getOutputFormatter(); coll.outputElement = $(usot_id+'Area'); coll.handlerId = usot_id+'_refreshhandler'; ajaxEngine.registerAjaxObject(coll.handlerId, coll); ax_req = coll.getRequest(usotName, $(usot_id)._settings['filter'], $(usot_id)._settings['order'], $(usot_id)._settings['limit'], $(usot_id)._settings['categoryId']); ax_req.body.offsetName = $(usot_id)._settings['offsetName']; ax_req.body.pagingLink = $(usot_id)._settings['pagingLink']; ax_req.body.settings = $(usot_id)._settings; return ax_req; } Rubicus.util.setBlockRowMenu('detailScriptInside'); /* ]]> */

Sem můžete vložit nový nebo přetáhnout existující obsah.

Pro nápovědu jak začít klikněte zde