NASTAL ČAS FINÁLE 1. ROČNÍK U BBAL.

24.10.2012 14:39
26.01.2013 13:57

Skončila Podzimní část BBAL což je impuls k zahájení FINÁLOVÝCH bojů 1 ročníku BBAL. Volných termínů, kdy jsou v odpoledních hodinách volné obě dvě dráhy je jako šafránu, takže ZAČÍNÁME hrát již v ÚTERÝ   23.10. 2012 !!!! 

Rozpis je na discích O a T ve složce FINÁLE v souboru: O_Barum_CUP_2012_Termínová_listina_Finále_1_ročníku.

Jak jsem předesílal na těchto stránkách ve složce Diskuse  ( do které se bohužel nikdo nepřispěl ), FINÁLE se hraje v 6 hráčích a to tak, že každou jednotlivou hru hraje JINÁ trojice hráčů ( proti předešlé hře ).

Finále se hraje 4 kolově:

1. Kvalifikace - každý tým odehraje 1 hru na dráze č.1 a č.2, dle součtu

    obou náhozů se týmy seřadí od 1. - 12. místa.

2. 1 kolo Play-off - hrají týmy umístěné na 5. - 12. místě systémem

     5 - 12, 6 - 11, 7 - 10,.............................vítězové postupují do

     druhého kola, kde budou nasazeni podle

     dosaženého průměru v 1 kole P-O na 1 hru.

3. 2 kolo Play-off - hrají týmy 1- 4 z kvalifikace proti vítězům 1 kola P-Off.

4. Velké FINÁLE - hrají vítězové 2 kola P-off stejným způsobem jako se

     hrála Kvalifikace.

 

P.S.  Pro Kvalifikaci zapište jména hráčů do souboru  O_Barum_CUP_2012_Termínová_listina_Finále_1_ročníku umístěném  na DISKU T.

        Jelikož jsem si vědom náročnosti při směnovém provozu odehrání  FINÁLE v 6 hráčích, TAK JE MOŹNÁ DOMLUVA ODEHRÁNÍ

         jednotlivých her a   zápasů  v NÁHRADNÍCH TERMÍNECH, které mi kapitáni týmu nahlásí po předešlé domluvě s obsluhou BOWLINGU u Mašinky

         ( zajištění drah v daném termínu )

         Jakékoliv připomínky a změny termínů mi prosím volejte na můj MOBILNÍ telefon.

 
 

'; template.withoutRecords = ''; template.htmlPrefix = ''; template.htmlSuffix = '
'; template.rowDelimiter = ''; template.rowGroupDelimiter = ''; template.rowGroup = ''; template.rowsInfo = ''; template.backLink = 'https://cms.bbal.webnode.cz/';var formatter = new TemplateFormatter(template); formatter.blockIdentifier = 'detailScriptInside'; formatter.addObserver(new PageDataObserver('news.title')); return formatter; } $('detailScriptInside')._getUsotCollection = function() { var usot_id = 'detailScriptInside'; var usotName = 'news'; var coll = new UsotCollection(); coll.setLangMetadataType('fe'); coll.outputFormatter = $(usot_id)._getOutputFormatter(); coll.outputElement = $(usot_id+'Area'); coll.handlerId = usot_id+'_refreshhandler'; ajaxEngine.registerAjaxObject(coll.handlerId, coll); ax_req = coll.getRequest(usotName, $(usot_id)._settings['filter'], $(usot_id)._settings['order'], $(usot_id)._settings['limit'], $(usot_id)._settings['categoryId']); ax_req.body.offsetName = $(usot_id)._settings['offsetName']; ax_req.body.pagingLink = $(usot_id)._settings['pagingLink']; ax_req.body.settings = $(usot_id)._settings; return ax_req; } Rubicus.util.setBlockRowMenu('detailScriptInside'); /* ]]> */

Sem můžete vložit nový nebo přetáhnout existující obsah.

Pro nápovědu jak začít klikněte zde